Die libende

2019-05-25 21:31:00
That is my window. I just awake so gently. i thought i’m floating. how far does my life reach,and where does the night begin? i could think that everything around me is me;like the transparent depth of a crystal ,darkened and mute. i think i could bring the starts inside of me,so large d...    (1回应)

观友邻的感情

2019-02-20 09:47:21
很爱一个人的时候,我们很容易放低姿态,去迎合一个人,希望对方开心,祈求对方能在众人中看到自己。 其实爱情的本质是互相吸引,或因容貌或因聪明,或者仅仅因为我和他待在一块心情很好。爱情是两个人都快乐,而不是我要常常委屈自己,来换一点点你的怜惜。 那样,渐渐会失去自己,也讨厌那样的自己吧。 我可以因为爱他...

Arouse

2018-07-04 22:23:45
First love are like the paper planes flashing by the window at nightfall.White to blue,clean yet dazed.The musical note glides through a journey of melancholy and ecstasy. Youth beauteous like raindrops shining through the corner of forehead,and sleeping past as fleeting time,ardor was frozen at ...

我和我妈的日常

2018-02-24 13:45:17
妈妈见我在看豆瓣,坐在我旁边用不经意地口吻讲了豆瓣的一个故事。 哈哈哈,我还不了解我妈妈,她明明就是很详细地科普。 她说了 豆瓣何红卫事件:一女子通过寻情记栏目找孩子的父亲,说刚生下孩子男友就失踪了。接着男友的身份后来被人肉出来,男子于是现身,否定恋爱关系,并说大家只是有偿约,在豆瓣帖子......

自我约束

2017-09-23 13:52:53
请记住:不能由着自己性子来,只顾着自己情绪,那些脱口而出的气话,会伤害到别人的。而你也会失去自己爱的人。

海角七号情书

2015-12-17 18:18:43
友子、無事に上陸したよ。七日間の航海で、戦後の荒廃した土地に、ようやく立てたというのに、海が懐かしいんだ。海はどうして、希望と絶望の両端にあるんだ。これが最後の手紙だ、あとで出しに行くよ。海に拒まれた僕たちの愛、でも、思うだけなら、許されるだろう。友子、僕の思いを受け取っておくれ。そうすれば、少しは......

音尘——卞之琳

2015-11-26 18:16:54
  绿衣人熟稔的按门铃   就按在住户的心上:   是游过黄海来的鱼?   是飞过西伯利亚来的雁?   “翻开地图看,”远人说。   他指示我他所在的地方   是哪条虚线旁的那个小黑点。   如果那是金黄的一点,   如果我的座椅是泰山顶,   在月夜,我要你猜你那儿   准是一个孤独的......    (1回应)

整天迷思的日记标签  · · · · · ·  ( 全部 )

feed: rss 2.0 输出摘要