Plexus Plexus

类型:
舞剧
导演:
AURÉLIEN BORY
编舞:
Aurélien Bory, Kaori Ito
主演:
KAORI ITO

Plexus的剧情简介  · · · · · ·

Plexus comes from the late period Latin and means « intertwining ». Later on, the ordinary sense of the term used in the context of anatomy meant « the network of nerves or blood vessels ». The very definition of the word refers to the muscles’ inner mechanics : the impulses from the nervous system and the flow of oxygenated blood, as well as the external mechanics of dance : intertwinings of movements, driftings, bodies and body parts.
The way I intended to portray Kaori Ito mostly implied portraying her body. I’m not interested in an anatomical study, but in the memory of a...
显示全部

Plexus的剧目图片  · · · · · · ( 我来添加 )

Plexus的短评 ········ ( 全部1条 )

  • Zengke 2016-11-17

    舞台装置非常强大,无数根钢筋绳索所搭建的悬浮的台面。舞者借由纤维和肢体相结合来达到在空间上所不能达到的,同时在光影的配合下,感官享受非常棒,如同在自我体内探索整个宇宙。

Plexus的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写剧评

Plexus的剧评 · · · · · · ( 全部 0 条 )

谁看这部剧?

  • N/A

    N/A

    2016年11月17日看过

    tags:装置艺术 Aurélien Bory K...

  • 张鱼姐

    张鱼姐

    2016年11月14日看过

  • Zengke

    Zengke

    2016年11月17日看过

    tags:装置艺术 现代舞 身体和空间

    舞台装置非常强大,无数根钢筋绳索所搭建的悬浮的台面。舞者借由纤维和肢体相结合来达到在空间上所不能达到的,同时在光影的配合下,感官享受非常棒,如同在自我体内探索整个宇宙。

> 3人看过

> 0人想看

链接打不开?

请点击右上角
选择"在浏览器中打开"