人鼠之间 Of Mice and Men

9.0 (364人评价)
类型:
话剧
导演:
Anna D. Shapiro
编剧:
主演:
James Franco / Chris O’Dowd / Leighton Meester

人鼠之间的剧情简介  · · · · · ·

Two migrant field workers in California on their plantation during the Great Depression—George Milton, an intelligent but uneducated man, and Lennie Small, a man of large stature and great strength but limited mental abilities—are on their way to another part of California in Soledad. They hope to one day attain their shared dream of settling down on their own piece of land. Lennie's part of the dream is merely to tend to (and touch) soft rabbits on the farm. This dream is one of Lennie's favorite stories, which George constantly retells. They are fleeing from their previous employment in We...
显示全部

人鼠之间的剧目图片  · · · · · · ( 我来添加 )

短评  · · · · · ·  ( 全部 162 条 )

> 更多短评 162 条

我要写剧评

人鼠之间的剧评 · · · · · · ( 全部 3 条 )

CS 2015-07-05 15:45:45

龙卷风的中心总是最宁静的--NTL马拉松观影之一

看的时候其实并不是很明白这部剧想要说什么,乔治总是在莱尼的央求之下,一遍又一遍,或是不耐烦,或是无可奈何,或是兴致勃勃的重复着关于“我们的地”的梦想;莱尼舍不得扔掉死老鼠,忘不了养兔子,总是想要摸摸那些美好的、柔软的东西。直到最后一刻,乔治眼含泪光,却...  (展开)
何丹在2023 2015-07-05 14:17:33

20150705@国图艺术中心

Ghosted World 这是一个逝去的时代,是追寻美国梦的逝去的故事。 关于梦想,似乎一遍一遍的讲,就会成真一样。 关于友情,似乎只要相信,就会永远牢不可破一样。 关于本心,足够温暖,却被装入粗糙的躯体,带来巨大的伤害。 巨大的反差,注定是悲剧。  (展开)
张向阳 2015-06-29 00:25:20

Dream

这篇剧评可能有关键情节透露

这是一个梦,一个穷人都会有的梦,一所自己的房子,一个自己的园子,种植自己喜欢的蔬菜,饲养毛茸茸的兔子,不被别人干涉,自由支配的时间,这也是一个遥远的梦,一个有点天堂样子的梦。 I see the light 雷尼是个简单的人,说白点,是个别人眼中的白痴与智障。他喜欢用手触...  (展开)

> 更多剧评 3篇

谁看这部剧?

> 426人看过

> 473人想看

喜欢这部剧的人也可能喜欢  · · · · · ·

链接打不开?

请点击右上角
选择"在浏览器中打开"