超低价出对全新N仔 wr996,有吊牌鞋盒,支持专柜验货

can can

• 慢森

慢森 2012-10-09 17:17:22

咁都算超低價??????

• can can

can can (冲破俗套的成长.) 2012-10-09 20:32:03

咁都算超低價?????? 咁都算超低價?????? 慢森

着开N仔都知平时咩价位啦...‘
    打折都要四五百噶
    加上996无甘容易同人撞款囖

• 慢森

慢森 2012-10-09 21:31:32

着开N仔都知平时咩价位啦...‘ 打折都要四五百噶 加上996无甘容易同人撞款囖 着开N仔都知平时咩价位啦...‘ 打折都要四五百噶 加上996无甘容易同人撞款囖 can can

咩價位我知....
    問題係你係347買翻來...減47蚊賣出去....
    冇誠意囖!!!!!

• can can

can can (冲破俗套的成长.) 2012-10-10 22:13:46

咩價位我知.... 問題係你係347買翻來...減47蚊賣出去.... 冇誠意囖!!!!! 咩價位我知.... 問題係你係347買翻來...減47蚊賣出去.... 冇誠意囖!!!!! 慢森

亲,你觉得几多先叫有诚意吖???

• [已注销]

[已注销] 2012-10-10 22:15:11

这是哪一年的款啊,打那么低的折扣就能买到了?

• can can

can can (冲破俗套的成长.) 2012-10-10 22:18:44

这是哪一年的款啊,打那么低的折扣就能买到了? 这是哪一年的款啊,打那么低的折扣就能买到了? [已注销]

新款原价619
    七折的时候入手...
    买两对再八折...
    然后跟别人拼单

女人吖...见到性价比高的好东西就忍不住入手鸟

• [已注销]

[已注销] 2012-10-10 22:20:07

新款不会是这个价的,能是10的款就差不多了

• can can

can can (冲破俗套的成长.) 2012-10-10 22:26:16

新款不会是这个价的,能是10的款就差不多了 新款不会是这个价的,能是10的款就差不多了 [已注销]

2012.2 上市...
    各大专卖店几乎没货了

• 慢森

慢森 2012-10-10 22:39:11

亲,你觉得几多先叫有诚意吖??? 亲,你觉得几多先叫有诚意吖??? can can

你第一次做二手買賣啊???????
    咁我真係俾唔到意見你....

• can can

can can (冲破俗套的成长.) 2012-10-10 22:54:29

你第一次做二手買賣啊??????? 咁我真係俾唔到意見你.... 你第一次做二手買賣啊??????? 咁我真係俾唔到意見你.... 慢森

我真系第一次系豆瓣做二手买卖
    如果你有心要,出个价,接受到即刻放

• can can

can can (冲破俗套的成长.) 2012-10-10 22:55:10

我真系第一次系豆瓣做二手买卖 如果你有心要,出个价,接受到即刻放 我真系第一次系豆瓣做二手买卖 如果你有心要,出个价,接受到即刻放 can can

讲多无谓
    食多湿滞

• 慢森

慢森 2012-10-10 23:18:18

我真系第一次系豆瓣做二手买卖 如果你有心要,出个价,接受到即刻放 我真系第一次系豆瓣做二手买卖 如果你有心要,出个价,接受到即刻放 can can

我係話你呢世人第一次做二手買賣?????

只係將購入價減到一個整數....
    唔多吸引囖....

如果可以嘅話...唔駛咁老實講購入價出來嘅..

• 慢森

慢森 2012-10-10 23:21:43

對鞋原價大概600幾...參考淘寶...
    如果你上面講嘅係原價..可能問嘅人會多D..

• can can

can can (冲破俗套的成长.) 2012-10-10 23:26:49

對鞋原價大概600幾...參考淘寶... 如果你上面講嘅係原價..可能問嘅人會多D.. 對鞋原價大概600幾...參考淘寶... 如果你上面講嘅係原價..可能問嘅人會多D.. 慢森

其实我都系事实求是姐...
    如果我原价600蚊买翻来,
    全新未着过乜都有齐300蚊卖翻出去,,,
    我不如送俾人
    我觉得重点唔系我几钱买翻来,
    而系你觉得呢样野值唔值呢个价...
    讲真,我347买翻来我都觉得好值...差唔多系原价噶一半

• 慢森

慢森 2012-10-11 07:22:26

其实我都系事实求是姐... 如果我原价600蚊买翻来, 全新未着过乜都有齐300蚊卖翻出去,,, 我不 其实我都系事实求是姐... 如果我原价600蚊买翻来, 全新未着过乜都有齐300蚊卖翻出去,,, 我不如送俾人 我觉得重点唔系我几钱买翻来, 而系你觉得呢样野值唔值呢个价... 讲真,我347买翻来我都觉得好值...差唔多系原价噶一半 ... can can

你都未明白我嘅意思..........

• 慢森

慢森 2012-10-11 07:25:15

算啦.....
    淨係發呢度比較難放出去咖啦.....你試下去第度放..
    例如 www.gztao.com/
    然後自己再搵多幾個可以二手交易嘅網站...

• can can

can can (冲破俗套的成长.) 2012-10-11 12:27:20

算啦..... 淨係發呢度比較難放出去咖啦.....你試下去第度放.. 例如 www.gztao.com/ 然後自 算啦..... 淨係發呢度比較難放出去咖啦.....你試下去第度放.. 例如 www.gztao.com/ 然後自己再搵多幾個可以二手交易嘅網站... ... 慢森

嗯,呢度比较难放出去..真理
    毕竟呢度系吹水大军集中地
    anyway,多谢你提供的网址

• 慢森

慢森 2012-10-11 12:29:19

嗯,呢度比较难放出去..真理 毕竟呢度系吹水大军集中地 anyway,多谢你提供的网址 嗯,呢度比较难放出去..真理 毕竟呢度系吹水大军集中地 anyway,多谢你提供的网址 can can

唔駛客氣....

你的回应

回应请先 , 或 注册

117216 人聚集在这个小组

最新话题  ( 更多 )

↑回顶部